Author Topic: Gemengde gevoelens  (Read 619 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline DL

  • Forum Moderator
  • Waardig lid
  • Posts: 304
  • Gender: Male
Gemengde gevoelens
« on: 04-08-2013, 17:23:49 »
Hebben jullie ook wel eens dat je van luiers houdt, maar ook voor een relatie wilt gaan.
Maar dan niet willen of durven te vertellen over je luierliefhebberij?

Zelf vindt ik dit erg lastig, en weet het daardoor af en toe allemaal gewoon ff niet meer..
Het beste zou zijn een meisje die het zelfde heeft, dit had ik ook maar die heeft iemand dichter bij huis gevonden helaas.. Was dus blijkbaar geen echte liefde ook.

Maargoed,

Hoe ervaren jullie dit?

Share on Facebook Share on Twitter


Offline jayjayathome

  • Newbie
  • Posts: 1
Re: Gemengde gevoelens
« Reply #1 on: 11-06-2017, 16:01:41 »
Hallo DL,

Misschien reageer ik een beetje laat op dit topic maar ik las het nu pas en wilde eigenlijk je toch nog een beetje hoop/idee geven.
Je hoeft namelijk niet alleen te zoeken naar een andere DL. Wat je zoekt is eigenlijk een persoon die openminded is wat fetishes betreft.
Tegenover zo'n persoon hoef jij je namelijk niet te schamen en zij kan haar 'geheim' ook bij jou kwijt. Op die manier hebben jullie samen iets intiems en dat maakt een relatie alleen maar leuker.

Bij mij is dit toevallig gebeurd. Ik ben eigenlijk mn hele leven al DL maar kon nooit luiers dragen. Ik moest voor stage een keer naar zuid-amerika en kreeg daar een relatie met een prostituee. we zijn daar getrouwd en zijn gaan wonen. Nu zij is gestopt haar oude werk, ik heb haar laten studeren en nu is ze lerares.  Maargoed op een romantische avond deelden we onze diepste geheimen met elkaar en voelde ik dat dit het moment was om te vertellen dat ik DL was. Ze reageerde normaal en vond het interessant. De volgende vrijdag gingen we zoals normaal boodschappen doen in de mall en toen we voorbij de luiers voor volwassenen reden met ons winkelwagentje, deed ze er een pak Tena maxi in(in het buitenland kun je luiers voor volwassenen namelijk gewoon in de supermarkt krijgen). Ik kreeg een rood hoofd en hoopte dat we geen bekenden tegen kwamen. Die avond daarop deed ze zichzelf een luier om en daarna mij ook. Zo... zegt ze nu eens kijken hoe dat is.  Ze vond het heerlijk aanvoelen maar de volgende morgen vertelde ze me dat ze het toch maar niets vond omdat ze er niet in kon plassen. Maar als ik ze wil gebruiken lagen ze in de kast. Ik kon er toen ook nog niet zelf in plassen en moest eerst het vertrouwen krijgen dat mijn luier echt alle urine opnam. Anyway tot vandaag de dag heb ik nu luiers thuis en als het even kan draag ik ze (vooral tijdens het slapen). Inmiddels hebben we ook een zoon en daar probeer ik het wel voor te verbergen, ik weet niet of hij het weet maar ga er vanuit van niet.